Miejsce to zostało stworzone do komunikacji mieszkańców osiedla Leśny Zakątek w Bydgoszczy przy ulicy Powstańców Warszawy.
Forum to nie ma nic wspólnego z działalnością PSM i służy tylko wymianie informacji.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
W sumie wiem, że raczej osoby które się jeszcze nie wprowadziły nie czytają tego forum, ale co tam, napiszę żeby coś się działo na forum
Sprawa dotyczy remontów, a w szczególności głośnego wiercenia w godzinach wieczornych. Niby cisza nocna jest od 22, ale ok 20-21 młodsze dzieci już śpią lub zasypiają, więc fajnie by było powstrzymać się od wiercenia w ścianach (a czasem mam wrażenie w podłodze ) o takich godzinach. Domyślam się, że każdy chce jak najszybciej zakończyć remont i wprowadzić się do pięknego mieszkania, ale pamiętajmy, że inni już mieszkają
Pozdrawiam!
Można by dodać, że regulamin spółdzielni ogranicza możliwość prowadzenia uciążliwych prac po godzinie 20.00.
Doświadczaj życia ...
Serdeczne pozdrowienia dla osoby która wywiesiła dziś na klatce schodowej kartkę z upomnieniem o powstrzymywaniu sie od remontów w określonych godzinach. Dziękujemy
Taaa... ostatnio apogeum bezsilności dopadło mnie kiedy po dwóch nockach pod rząd, czyli prawie trzech dobach ze śladową ilością snu zostałam sama w domu w niedzielne przedpołudnie (rodzina zrobiła mi prezent bym się mogła wyspać) ... i przez bite dwie godziny wysłuchiwałam wiertarkarowego repertuaru któregoś z sąsiadów... oby się na Was kiedyś zemściło ;-P
świetny pomysł z ta kartką, gratuluję
Mieszkam co prawda w bloku 6e ale łączę się z Wami w bólu. Mieszkamy tuż pod mieszkaniem w którym od sześciu tygodni trwa remont generalny. Wszystko rozumiem ale jednak wiercenie udarem w podłodze w sobotę i niedzielę jest bardzo uciążliwy. Czasami ze zgrozą spoglądam na sufit czy już widać wiertło
Nad nami trwa remont od lutego , co prawda od paru tygodni w mniejszej intensywności
Nad nami trwa remont od lutego
, co prawda od paru tygodni w mniejszej intensywności
Od lutego? Nigdy nie byłem w stanie zrozumieć jak można robić remont nowego mieszkania w stanie developerskim przez tyle miesięcy.
ten pan chyba robi to własnymi siłami, po godzinach pracy i w weekendy stąd konflikt z sąsiadami i wydłużający się remont...
tak tam mają cichutko i spokojnie, że zapomniał, że mieszka w bloku i ma sąsiadów...
Strony: 1