Miejsce to zostało stworzone do komunikacji mieszkańców osiedla Leśny Zakątek w Bydgoszczy przy ulicy Powstańców Warszawy.
Forum to nie ma nic wspólnego z działalnością PSM i służy tylko wymianie informacji.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Czy na tym forum są osoby mieszkające na ostatnim piętrze klatki E w mieszkaniu z oknami na Powstańców?
Czy zdajecie sobie sprawę, że robienie imprez co piątek bez zapowiedzi jest uciążliwe? Tak trudno jest napisać kartkę w windzie żeby inni ludzie zaplanowali sobie wieczór np na mieście? Ile razy można zwracać uwagę? Każdy ma prawo do zabawy ale karaoke o 24.00 to lekka przesada. Czekacie aż komuś puszczą nerwy i wysmaruje Wam czymś drzwi? Szanujmy się wzajemnie!
"Wysmaruję drzwi" - hehehehehe
Ale to nie ja - niestety tak wysoko nie mieszkam
Bardzo kreatywny pomysł
Mam lepszy, choć może nierealny
Poznać sąsiadów z góry i z nimi balować byle by na dole nie było za głośno od tego śpiewu hehehe
Dogadajcie się, bo coś czuję że jak rozpoczniecie wojnę to ona szybko się nie skończy
ps. jak bym kiedyś podpadł na parterze - kom
żadnej policji i antyterrorystów...
Rav - a ja myślałam, że jesteś z bloku D
Rav - a ja myślałam, że jesteś z bloku D
Nic się widzę nie ukryje
Tu mnie masz
No, no ja na ostatnim mieszkam, ale na wyjeździe byłem, ominęły mnie atrakcje jak widzę. Czyli co karaoke wspólne w weekend:) Macie rację szanujmy się.
"Wysmaruję drzwi" - hehehehehe
Ale to nie ja - niestety tak wysoko nie mieszkam
![]()
Bardzo kreatywny pomysł
Mam lepszy, choć może nierealny
Poznać sąsiadów z góry i z nimi balowaćbyle by na dole nie było za głośno od tego śpiewu hehehe
Dogadajcie się, bo coś czuję że jak rozpoczniecie wojnę to ona szybko się nie skończy
ps. jak bym kiedyś podpadł na parterze - kom
żadnej policji i antyterrorystów...
Ja rozumiem że żyjemy tu wspólnie ale rozwiązanie "balujmy wspólnie" niestety do mnie nie przemawia. Ja nie mam wolnych weekendów i jeśli podchodziłbym tak do czasu jak sąsiedzi z ostatniego piętra to imprezy robiłbym w moje weekendy czyli np we wtorek
Wystarczy poinformować tak jak to często robią inni sąsiedzi. Kartka w windzie i tyle.
Szanujmy się, tak jak już ktoś napisał.
Rav, pamiętaj ino że jak będziesz za głośno balował... to ściągniesz więcej gości z parteru ;-P Ale jest to jakaś myśl... na ostatniej imprezie sąsiedzkiej zastanawialiśmy się jak poznać kolejnych sąsiadów... może powinniśmy być głośniej? ;-D
Oczywiście jakby komuś rzeczywiście było za głośno to puknijcie tylko w drzwi i szepnijcie słówko a będzie wola wsza ;-)
Ja liczę na kolejne spotkanie sąsiedzkie niebawem Zawsze jest b. miło
Można puścić głośniej muzykę u nas, a u Was będziemy słuchać i patrzeć z ukrycia kto się zjawi
Taki casting Tylko pytanie czy z takiej sytuacji da się wybrnąć jak już się każdy nakręci i polecą epitety
Przy okazji informuję że początek lipca może mieć jeden głośniejszy weekend - lata lecą, trzeba niepijącym;) % postawić
Ale w granicach rozsądku bo mi się oba bloki zejdą hehehe
Już znany jako ten co zabrania gry w piłkę, teraz ten co basem kruszy mury...
Wysłuchując zirytowanych rodziców z bloków 6a zastanawiam się czy ktoś z nich potrafi czytać
Zawsze jest rozwiązanie poprzez okazanie - jakaś rozgrywka dorosłych pomiędzy ich blokami, a jak szyby polecą to cóż zacytuję geniusza co mnie odwiedził "Spółdzielnia powinna Państwu balkon jakoś zabezpieczyć bo w tej sytuacji dzieci będą Panu niszczyć barierki wchodząc po piłkę"
Dorzuciłbym jeszcze rezygnację z czynszu oraz zmianę nazwy z PSM na Non Profit...
Jak szaleć to szaleć
Strony: 1