Miejsce to zostało stworzone do komunikacji mieszkańców osiedla Leśny Zakątek w Bydgoszczy przy ulicy Powstańców Warszawy.
Forum to nie ma nic wspólnego z działalnością PSM i służy tylko wymianie informacji.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam! Dzisiaj dostałam informację odnośnie opłaty członkowskiej za GARAŻ I WYNOSI ONA 180 zł i teraz mam pytanie do mieszkańców z bloku 6D i 6E czy taką opłatę mieliście również? Gdyż wcześniej nie byłam informowania o takiej opłacie..... a drugie moje pytanie ile dostaliście pilotów do bramy ? Gdyż ja dostałam jeden a za drugi muszę płacić 100zl uważam że jest to niesprawiedliwe i spółdzielnia naciąga nas na koszta.....
no z tymi pilotami to jakiś żart... jak jeden pilot??? zawsze, wszędzie dostaje się dwa piloty a nie jeden tak jak dwa klucze, musi być jakiś zapasowy!
heh, pewnie chodzi o to, że skoro ma sie jedno miejsce wykupione to i jeden pilot przysługuje żeby nie parkować dwoma samochodami na wolnych miejscach
Co do opłaty to my nie mamy miejsca to sie dokladnie nie orientuję, ale chyb u nas też płacą o ile się nie mylę 150 zł? I to jest chyba opłata comiesięczna - za utrzymanie garażu... jak się mylę to poprawcie mnie właściciele miejsc postojowych
a to chodziło o pilot do bramy garażowej ? jakoś pomyślałam, że chodzi o szlaban
no do bramy garażowej to zwykle dostaje się jeden pilot. Pamiętam jak mieszkałam na Osiedlu 6 Planet- też jeden pilot do garażu przysługiwał, ale dwa piloty do szlabanu.
O ile pamiętam opłata członkowska jednorazowo na początku - bo właściciel miejsca postojowego to też członek ;-P
Potem comiesięczny czynsz obecnie 49,02 zł.
Jeden pilot na jedno miejsce postojowe w garażu.
Do szlabanu będą inne, a właściciele miejsc postojowych będą mieli przekodowane swoje piloty również na szlaban. Tak to zrozumiałam.
pozdr :-)
Ostatnio edytowany przez ata (2016-06-03 22:15:50)
Witam! Dzisiaj dostałam informację odnośnie opłaty członkowskiej za GARAŻ I WYNOSI ONA 180 zł i teraz mam pytanie do mieszkańców z bloku 6D i 6E czy taką opłatę mieliście również?
180zł za garaż? Przecież to jest pół czynszu za mieszkanie Coś się nie zgadza.
Strony: 1